Aksesore Bojrash

Duhet të shtoni ngjyra në muret tuaja? Nëse mendoni se dhoma juaj ka nevojë për një shtytje, atëherë shtimi i një spërkatjeje ngjyrash mund t’i japë asaj një jetë të re. Shumë pronarë të shtëpive mund ta gjejnë detyrën e lyerjes të një detyre të tmerrshme, por në fakt është një nga mënyrat më të lira për t’i dhënë dhomës tuaj një ndryshim.
Për ta bërë përvojën tuaj të lyerjes një fllad, sigurohuni që të keni mjetet e duhura të lyerjes. Do t’ju duhet më shumë se një penel i besueshëm, kështu që shikoni listën më poshtë për të ditur se çfarë mund të ju mungojë.

Rul
Një nga mjetet për lyerje ,e rëndësishme që ju do të duhet në qoftë se ju do të jenë të mbuluar fusha të mëdha nga një dhomë me bojë Edger, është një rul. Ky mjet do t’ju lejojë të mbuloni me shpejtësi mure të tëra në një pjesë të kohës që do t’ju duhet për ju të përpiqeni të lyeni këto zona me një furçë bojë. Meqenëse rulat vijnë në shumë madhësi të ndryshme, është e lehtë të gjesh një që do të të lejojë të mbulosh shpejt murin. Për më tepër, rulat vijnë me madhësi të ndryshme, të cilat do të luajnë një rol në sa bojë aplikohet në mur në të njëjtën kohë. Nëse keni nevojë për mbulim shtesë, atëherë do të dëshironi të zgjidhni një rul më të trashë, ndërsa dremitjet më të hollë do të vendosin më pak bojë. Sigurisht, është e rëndësishme të mbani mend se rulat me gjumë shumë të trashë priren të aplikojnë aq shumë bojë sa të pikojë, kështu që duhet të keni kujdes.

Tabaka
Një tabaka është e nevojshme nëse do të përdorni një rul, pasi do të derdhni bojën e nevojshme në tabaka dhe më pas vendosni rulin për të marrë sasinë e dëshiruar të bojës. Është e domosdoshme që të blini një tabaka që është mjaft e gjerë për të akomoduar lehtë rulin tuaj, ose përndryshe do të keni shumë vështirësi në përpjekjen për ta mbuluar rulin tuaj në mënyrë të barabartë. Mbajtja e sasisë së duhur të bojës në tabakanë tuaj do të bëjë të mundur që të keni sasinë e përsosur të bojës në rulin tuaj. Shumë, dhe do të zbuloni se keni edhe shumë pikime. Shumë pak, dhe do ta keni të vështirë të merrni edhe mbulim në muret tuaja.

Veshje tabakash bojërash
Ndërsa përdorni një tabaka bojërash është e nevojshme kur vendosni të përdorni një rul boje, në mënyrë që të shmangni nevojën e larjes së tabakasë kur të keni mbaruar, është një ide e mirë të investoni në disa veshje të tabaka bojës. Këto zakonisht janë mjaft të lira dhe përshtaten brenda tabakasë së bojës, në përputhje me formën e saj. Kur të keni mbaruar lyerjen, lehtë mund ta hidhni veshjen pa u dashur të përpiqeni të pastroni tabakanë. Si rezultat, pastrimi i hapësirës dhe furnizimeve tuaja të pikturës do të jetë i shpejtë dhe i lehtë.

Furçë
Një furçë e mirë do ta bëjë punën tuaj të pikturës shumë të shpejtë dhe të lehtë. Sidoqoftë, nëse blini një furçë me cilësi më të ulët ose një gabim për punën tuaj, atëherë do të zbuloni se lyerja është shumë zhgënjyese dhe e ngadaltë. Furçat me cilësi të ulët do të tentojnë të humbasin fijet e tyre në bojën tuaj, të cilat mund të jenë të shëmtuara dhe të shkaktojnë strukturë në muret tuaja atje ku nuk e dëshironit. Kur siguroheni të blini furça të mira dhe të siguroheni që ato janë stili i duhur për punën tuaj, lyerja e dhomave tuaja do të jetë shumë më e shpejtë dhe më e lehtë

Shirit
Nëse dëshironi të lyeni një dizajn në murin tuaj, ose nëse po planifikoni të bllokoni disa zona në mënyrë që ato të mos lyhen aksidentalisht, atëherë duhet të investoni në shiritin e piktorit cilësor. Ndryshe nga llojet e tjera të shiritave që mund të jetë shumë e vështirë për tu hequr nga një mur, shiriti i piktorit do të qëndrojë në mure për ditë, duke ju lejuar një avantazh të mprehtë në lyerjen tuaj. Kur të mbaroni, mund ta tërheqni shiritin nga muri shpejt dhe me lehtësi. Kjo është e rëndësishme, pasi nuk doni të merreni me copëzimin e bojës larg kasetës kur më në fund ta hiqni atë

Skajet e qosheve
Lyerja rreth qosheve të dritareve, dyerve dhe dollapëve tuaj mund të jetë i ndërlikuar, edhe kur përdorni shirit piktori. Për atë arsye, blerja e skajeve të qosheve është një ide e mirë. Këto mjete plastike do të përshtaten në cepat e dollapëve tuaj ose formave që nuk doni t’i lyeni aksidentalisht dhe t’ju ndihmojnë të mbani skajet të pastra dhe të pastra.

Spërkatës
Nëse keni një hapësirë të gjerë të hapur ku do të lyeni, dhe doni të siguroheni që të mund ta përfundoni punën sa më shpejt që të jetë e mundur, atëherë është një ide e mirë të zgjidhni një spërkatës me bojë. Në vend që të zgjidhni një të vogël që do të mbajë vetëm një sasi të vogël të bojës, kur blini një spërkatës të fuqishëm do të habiteni se sa shpejt mund të lyeni të gjithë shtëpinë tuaj. Është e rëndësishme që të përdorni vetëm një spërkatës me bojë në një vend ku keni shumë ajër të pastër. Është gjithashtu e rëndësishme të kujdeseni për spërkatjen e tepërt, por kjo është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të përfunduar projektin tuaj në një pjesë të kohës.

Skajori
Ndërsa shumë njerëz preferojnë të përdorin një furçë boje për të dalë rreth kornizave të dyerve, dritareve, dërrasave të dyshemesë dhe tavanit, nëse nuk keni përvojë me përdorimin e një furçe dhe shqetësoheni për të bërë një gabim ose nëse thjesht doni të lëvizni sa më shpejt të jetë e mundur gjatë puna juaj e lyerjes, atëherë është një ide e mirë për të blerë një skajor. Këto mjete e bëjnë të lehtë shpejtësinë e tejkalimit të sendeve në shtëpinë tuaj pa aksidentalisht njollosjen e tyre, duke ju lejuar kështu të ecni përpara me punën e lyerjes shpejt. Për sa kohë që vendosni një shtresë të njëjtë të bojës, skajori juaj do të përshpejtojë procesin e pikturimit.

Bisht zgjatimi
Mund të jetë shumë e vështirë të lyeni lart në një mur, ose afër tavanit, ose në një shkallë, dhe nëse nuk jeni rehat të hipni në një shkallë, ose nëse thjesht doni ta lëvizni procesin sa më shpejt që të jetë e mundur, atëherë është një ide e mirë për të blerë një bisht zgjatimi. Këto bishta në përgjithësi kanë një fund të filetuar që do t’ju lejojë të vidhosni rulin tuaj të lyerjes. Ndërsa mund të jetë e ndërlikuar të fillosh përdorimin e një bishti zgjatimi për lyerje në fillim, përdorimi i tij do të përshpejtojë shumë procesin e lyerjes dhe do të sigurojë që të mos humbni asnjë njësi afër tavanit.

Kovë bojrash
Lyerja e një dhome me dorë mund të zgjasë shumë, dhe nëse jeni në një shkallë dhe shkoni lart e poshtë, atëherë jo vetëm që do të zgjasë shumë, por sigurisht që do të lodheni. Derdhja e një sasie të vogël bojë në një kovë që mund të merrni me vete do të përshpejtojë procesin e zvogëlimit dhe do të zvogëlojë gjasat që të dilni aksidentalisht nga furça juaj. Është e rëndësishme të zgjidhni një kovë boje që është mjaft e vogël për ta mbajtur lehtë, por mjaft e madhe për të mbajtur bojë të bollshme për nevojat tuaja.

Showing 1–24 of 49 results