Komplet Sanitare

Pajisjet sanitare janë një ndarje e artikujve qeramikë. Eshtë vërtetuar se pajisjet sanitare qeramike janë me kosto efektive dhe të dobishme për një periudhë afatgjatë. Pajisjet sanitare mund të përballojnë më shumë se 400 kg ngarkesë dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj sulmeve kimike. Setet e sanitareve mund të pastrohen lehtësisht për shkak të vetive të saj me shkëlqim të sipërfaqes.Cfarë përmban kompleti sanitar?
Sanitary ware items are made up of ceramic ware used in bathrooms. Some of the sanitary ware products are:
– Tualet (WC)
– Lavaman
– Pedestal Lavamani
– Bide
– Nevojtore Burrash
– Vaskë
Aksesorë si:
– Mbajtëse sapuni
– Tavëll
– Mbajtëse Peshqirash
– Mbajtëse e letrës higjenike

Design, colour, shape and tradition for a unique bathroom
Zgjedhja më klasike në mobilimin e një banjo (tualeti) mund të jenë pajisjet sanitare në dysheme, ato sigurisht që kurrë nuk dalin nga moda dhe përshtaten mirë në çdo mjedis. Tualetet dhe bidetë klasike nuk gjenden domosdoshmërisht vetëm në mjediset klasike. Në këtë faqe, propozohen opsione të panumërta për dyshemenë, nga pajisjet sanitare të montuara në mure te pajisjet moderne të banjës (tualetit), për të mos përmendur pajisjet sanitare klasike të koleksionit retro me linja të cilësisë së mirë të azhurnuara përmes profileve të rrumbullakosura, të gjitha të bëra ekskluzivisht në Itali. Adhuruesit e stilit thjesht klasik mund të zgjedhin nga koleksioni Waldorf i cili mburret me një aromë tradicionale të pagabueshme, të disponueshme në të dy versionet e montuara në mur ose në dysheme.

Pajisjet sanitare tradicionale apo të varura në mur?
Ndoshta është për një formë të veçantë që është qartë e ndryshme nga linjat më klasike, ose ndoshta për idenë e pezullimit në zbrazëti, fakti është se pajisjet sanitare të varura në mur janë artikujt më të kërkuar në kohët e fundit. Eshtë e mundur të zgjedhësh midis një game të gjerë modelesh dhe koleksionesh, siç janë pajisjet e banjës Flo të varura në mur me një dizajn të rrumbullakosur, ndërsa pajisjet sanitare nga koleksionet Cento dhe Ego kanë forma katrore, por qoshe të butë.
Trendet e momentit janë mbi të gjitha të orientuara drejt zgjedhjes së pajisjeve sanitare të rehatshme, por funksionale: shumë zgjedhin tualete dhe bideta të varura në mur, të cilat përveç vlerës estetike të pamohueshme, ndonjëherë transmetojnë një ndjenjë pastërtie më të madhe. Në fakt, pajisjet sanitare të varura në mur, ashtu siç nënkupton vetë emri, nuk prekin dyshemenë: kjo është një forcë edhe kur ristrukturohet, sepse një tualet i ri i varur në mur ka më shumë të ngjarë të zgjidhet në vend të një dyshemeje që nga nuk do të ketë njolla në dysheme për t’u mbuluar.

Vetitë
Disa nga vetitë thelbësore që kërkohen për kompletin e sanitareve.
– Thithja e ujit duhet të jetë nën 0.5%.
– Mund të durojë me ngarkesë minimale prej 400 kg.
– Sipërfaqe e mirë me shkëlqim për pastrim të lehtë.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)
1. Çfarë përfshihet në pajisjet sanitare?
Përfshihen: pajisje hidraulike, si lavamanë ose lojë me birila tualeti, të bëra nga materiali qeramik ose metali i smaltuar.

2. Çfarë është WC në sanitare?
WC qëndron për “Dollap Uji”. Ajo i referohet një tualeti. Sidoqoftë, kjo nuk duhet të ngatërrohet me banjën. Një banjo (tualet) tregon një dhomë që përfshin jo vetëm një tualet, por edhe një strukturë në të cilën duhet të bëni një banjë (ose dush).

3. Cili tualet i markës është më i mirë?

– KOHLER K-3817-0 Komforte.
– Standardi Amerikan 2889.216.020.
– KOHLER Cimarron Lartësia e Komfortit të Zgjatur.
– TOTO Ultramax II.
– Kadet Trapway i Fshehur Standard Amerikan 3.

No products were found matching your selection.