Dysheme me ngrohje elektrike

Dyshemetë me ngrohje kanë ekzistuar që nga Perandoria Romake në një formë apo në një tjetër. Në Shtetet e Bashkuara, ngrohja elektrike e dyshemesë është bërë një trend i njohur për të dy projektet e reja dhe ato të rikonstruksionit. Temperatura e dyshemesë mund të vendoset deri në 104 ° F, por përdoruesit zakonisht do ta vendosin atë në një diapazon më të rehatshëm midis 80 ° F dhe 85 ° F dhe do ta kontrollojnë atë nga një termostat prej andej. Ky lloj i ngrohjes shpesh ndjehet si ngrohtësia e diellit, sepse nxehtësia rrezatuese ngroh përmes rrezatimit të nxehtësisë. Kjo i lejon njerëzit të ndjehen të ngrohtë edhe kur temperatura e ambientit (ajrit) në dhomë është në të vërtetë më e ftohtë. Është i njëjti koncept si qëndrimi në rrezet e diellit. Ndërsa pothuajse të gjitha shtëpitë mund të përfitojnë nga ngrohja rrezatuese e dyshemesë, ngrohja e dyshemesë nuk do të jetë gjithmonë e mjaftueshme për të shërbyer si burimi i vetëm i nxehtësisë. Disa nga dhomat më të zakonshme për të ngrohur janë banjat, kuzhinat, bodrumet dhe dhomat e gjumit të vendosura mbi një garazh ose hapësirë të pa ngrohur. Sistemet elektrike të ngrohjes së dyshemesë përdorin elemente elektrike të ngrohjes të endura në një model gjarpri për të ngrohur dyshemenë. Ata janë të njohur për instalimin e lehtë (mund ta bësh edhe vetë nëse je mjaft i dobishëm) dhe ideal për rimodelimin e projekteve. Ato gjithashtu nxehen brenda 30-60 minutash, kështu që pronarët e shtëpive mund t’i ndezin dhe fikin ato sipas nevojës për të ulur kostot. Përfitimi më i madh i sistemeve të ngrohjes në dysheme është aftësia e tyre për të ngrohur në mënyrë uniforme një dhomë dhe dysheme. Sistemet e ngrohjes me ajër të detyruar përdorin shfryn për të shpërndarë ajrin e ngrohtë nëpër një dhomë. Vendndodhja e shfryrjeve përcakton se cilat pjesë të dhomës do të jenë më të ngrohta se të tjerat. Në të kundërt, sistemet rrezatuese të ngrohjes së dyshemesë ngrohin tërë dyshemenë, e cila çon në një dhomë të ngrohur në mënyrë të barabartë dhe për një temperaturë të barabartë të ambientit rreth trupit të një personi. Kjo do të thotë që ju do të ndiheni më rehat në një nivel më të ulët të temperaturës së ambientit sepse nuk do të përjetoni skica të ftohta. Sistemet elektrike për ngrohjen e dyshemesë janë të paktën 25 për qind më efikase se sistemet me ajër të detyruar. Kjo sepse ato nuk sigurojnë një rrugë shpëtimi për nxehtësinë që prodhojnë. Prandaj, praktikisht e gjithë nxehtësia që prodhohet ruhet. Sistemet elektrike për ngrohjen e dyshemesë gjithashtu janë efikase në energji sepse duhen vetëm 30-60 minuta për t’u ngrohur, duke lejuar kështu që pronarët e shtëpive të përdorin një termostat të programueshëm, termostat WiFi, ose t’i ndezin dhe fiken manualisht (ose lart e poshtë) siç kërkohet në dhomat që janë në përdorim. Kjo ju lejon mundësinë e “personalizimit të komoditetit tuaj” mbi baza dhomë më dhomë.

Ngrohje Elektrike Në Dysheme Për Dysheme Me Pllaka, Gurë, Mermer Dhe Drurë
-WarmlyYours TempZone ™ Flex Roll instalon poshtë pllakave qeramike, gurit natyror, drurit, drurit dhe materialeve të tjerë të njohur për dysheme, duke u dhënë pronarëve të shtëpive ngrohje rrezatuese në dysheme që është me të vërtetë luksoze. Shtrojat e ngrohjes TempZone for për dyshemetë përbëhen nga një kabllo ngrohje e siguruar në një pëlhurë me rrjetë jeshile dhe kablli i ngrohjes shpërndahet në sythe gjarpri. -TempZone ™ Easy Mats lejojnë ngrohjen e dyshemesë të zonave më të vogla dhe më të thjeshta me një kosto të përballueshme. Instaloni rrogozë rrezatimi rrezatues përpara pajisjeve tuaja të kuzhinës dhe pajisjeve të banjës për një shteg të ngrohtë nën nxehtësinë e dyshemesë ku qëndroni më shumë. -Kablloja e ngrohjes me dysheme WarmlyYours TempZone ™ 3.7-Watt ju lejon të sillni ngrohtësi rrezatuese në çdo dhomë. Kablloja e Ngrohjes me Kati TempZone Tw (Binjake) është me ultra-ultë EMF nga dizajni. Ajo përmban një dirigjent binjak me një plumb të ftohtë 15 ’dhe është i disponueshëm në dy opsione tensioni dhe një sërë gjatësish për të përmbushur kërkesat e çdo instalimi. -TempZone ™ Mats Custom përdoren zakonisht nën dysheme me pllaka ose gurë. Këto dyshekë sigurojnë 12-15 vat / katror. ft., në varësi të madhësisë së dhomës, dhe shpërndani në mënyrë të barabartë nxehtësinë për mbulimin e plotë të dhomës.

Ngrohje Për Dysheme Elektrike Për Qilima, Dysheme Të Laminuara Dhe Lundruese
-Një dyshek i lehtë për mjedisin është një rrogoz i hollë në meshë, jo ngjitës që instalohet nën dyshemenë tuaj – midis jastëkut dhe qilimit * ose nën dysheme druri të petëzuar ose lundrues – për të ngrohur dyshemenë dhe për të siguruar ngrohtësi të barabartë, për mbushjen e dhomave. Me 12 vat për metër katror, sistemet Environ Easy Mat lejojnë ngrohjen graduale të tapeteve delikate * dhe mbulesave të dyshemesë prej druri lundrues dhe janë efikase në energji. -WarmlyYours Environ Flex Rolls janë të dizajnuara për përdorim nën tapet *, dru të petëzuar dhe lundrues. Mats mund të instalohet lehtë dhe shpejt për hapësira të mëdha. Rrotullat Environ Flex janë rrotulla fleksibël që mund të priten dhe të kthehen në 90 ° ose 180 ° për të mbuluar sipërfaqen totale që synohet të nxehet.

No products were found matching your selection.