GARDENA

Rreth GARDENA

Me qendër në Ulm/Gjermani, GARDENA është marka e preferuar për miliona pronarë shtëpish dhe kopshtesh në mbarë botën kur bëhet fjalë për kujdesin e kopshtit. Kjo për shkak se GARDENA ofron një gamë të plotë të gjithçkaje që ju nevojitet për kopshtin tuaj – qofshin ato sisteme ujitjeje, pompa, kujdes për lëndinë, kujdes për pemët dhe shkurret, veglat e kopshtit ose kultivimin e tokës. Sot GARDENA është marka lider për veglat e kopshtit me cilësi të lartë në Evropë dhe e përfaqësuar në më shumë se 80 vende në të gjithë botën. Duhet një qasje emocionale për t’iu drejtuar atyre që e konsiderojnë kopshtin e tyre si një “hapësirë ​​jetese afër natyrës” dhe një vend mirëqenieje, rekreacioni dhe argëtimi.

 

Suksesi sistematik

Që nga themelimi i saj në 1961, GARDENA është zhvilluar nga një kompani e vogël tregtare për veglat e kopshtit në një prodhues të njohur globalisht të produkteve dhe sistemeve inteligjente për kujdesin e kopshtit brenda disa dekadave. Zbulimi fillestar u bë me prezantimin e Sistemit Origjinal GARDENA në vitin 1968. Ideja e ofrimit të zgjidhjeve të sistemit vazhdoi në dekadat në vijim me combisystem GARDENA (1977), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem dhe GARDENA Micro-Drip-System ( gjithë 1990). Mësoni më shumë rreth momenteve të zhvillimit të produktit në afatin kohor të historisë së GARDENA. Sekreti i suksesit të saj qëndron në fuqinë inovative të markës si dhe në një politikë të qëndrueshme të shitjeve dhe marketingut.

 

Anëtar i Grupit Husqvarna

Që nga viti 2007 GARDENA është anëtare e Husqvarna Group. Si një ndarje e veçantë, GARDENA gëzon pavarësi të mjaftueshme për t’u fokusuar në nevojat e kopshtarëve të pasionuar dhe pikat e forta të markës. Në kontekstin e të gjithë kompanisë, GARDENA mund të përfitojë nga madhësia dhe fuqia e Grupit, të përdorë burimet e tyre në mënyrë efikase dhe të qëllimshme duke u mbështetur në njohuritë e përbashkëta.

 

Afati kohor i GARDENA

Kompania me bazë gjermane u themelua në vitin 1961 nga shitësit Werner Kress dhe Eberhard Kastner. Fillimisht ata filluan të importonin vegla kopshti që e kishin origjinën në Francë. Zbulimi fillestar u bë kur prezantoi Sistemin Origjinal GARDENA në vitin 1968. Duke zotëruar fuqinë e tij inovative dhe cilësinë e markës, si dhe përfitimet e mëdha të përdoruesit, GARDENA u avancua shpejt në një prodhues të njohur botëror të produkteve dhe sistemeve inteligjente të thjeshta për lotimi dhe kujdesi i kopshtit në vetëm disa vjet. Që nga viti 2007 kompania ka qenë anëtare e Grupit Suedez Husqvarna.

1961 – Filloi me sukses 50 vjet më parë

Kompania u themelua në vitin 1961 në Ulm nga Werner Kress dhe Eberhard Kastner. Në fillim ata shisnin vegla franceze të kopshtit. Zbulimi fillestar u bë kur u prezantua Sistemi origjinal GARDENA në 1968.

 

1968 – Ndryshimi i shpejtë i aksesorëve me një “klikim”

Portokalli – kjo është ngjyra e Sistemit Origjinal GARDENA i cili kombinon komponentë për ujitje si lidhësit e rubinetit, lidhësit e zorrës dhe aksesorët e ujitjes. Me dizajnin e tij tipik, ai është bërë një klasik i përjetshëm gjatë dekadave dhe një pjesë e natyrshme e kopshteve të Evropës.

 

1973 – Puna pa kabllo të bezdisshme

Duke prezantuar lirinë pa tela në 1973, GARDENA është përpara kohës. Prerja e buzës së barit Accu Grande pasohet vetëm një vit më vonë nga një asortiment i parë që është optimizuar dhe zgjeruar vazhdimisht deri tani dhe që ofron aplikime të ndryshme nga bordurat e lëndinës deri tek shkurtimi i shkurreve.

 

1975 – Prerje e lehtë, e fuqishme dhe e saktë

Një gamë e plotë e secateurs dhe krasitëse novator është hedhur në treg dhe është zgjeruar vazhdimisht. Me ingranazhet në rritje të fuqisë, formon posaçërisht tehet dhe dorezat – në një cilësi që GARDENA e garanton me dëshirë për 25 vjet.

 

1977 – Një dorezë për aplikime të pafundme

Sistemi i qëndrueshëm i veglave të kopshtit me koka të ndryshme veglash të ndërrueshme dhe lidhje me vida pa lëkundje gjatë gjithë jetës siguron gjithmonë kombinimin e duhur me ergonominë më të mirë. Për më shumë se 30 vjet, GARDENA ka qenë lider i qartë i tregut për mjetet e sistemit. Edhe këtu, me krenari jepet një garanci 25 vjeçare.

 

1978 – Përdorimi inteligjent i ujit në sisteme

GARDENA ka treguar gjithmonë një dashuri të fortë për ujin. Në vitin 1978 gjërat me të vërtetë lëvizën. Qoftë për ujitje, kullim apo përdorim të furnizimit me ujë shtëpiak, si për ujë të pastër ashtu edhe për ujë të ndotur – që nga fillimi GARDENA ka ofruar pompën e duhur për çdo qëllim.

 

1985 deri në 1990 – Ujitje e përshtatshme dhe me kursim të ujit

GARDENA fillon me ujitje automatike të kopshtit. Që nga prezantimi i kompjuterit të ujit në 1985, Sprinklersystem dhe Micro-Drip-System kombinojnë gjithçka që ju nevojitet për ujitje inteligjente, plotësisht automatike të kopshtit – qoftë për lëndinë apo për shtretërit e luleve.

 

1990 – Një bateri për vegla të ndryshme

GARDENA prezanton një sistem baterish të zëvendësueshme dhe ofron një larmi të madhe mjetesh të lidhura. Gama në rritje e vazhdueshme përfshin mjete me bateri për shumë punë kopshtarie – të pajisura me bateri të besueshme dhe të fuqishme zëvendësuese të litium-jonit.

 

2007 – Spërkatësi i parë me memorie

Spërkatësi AquaContour vendos standarde të reja për ujitjen e lëndinave me kursim të ujit. Kopshtet e bukura

Showing 1–24 of 32 results