Ndriçues Karburantesh

● Zgjidhni nga disa specifikime. Ne i ofrojmë këto drita në një sërë specifikimesh të tilla si tensione të ndryshme, tension, dalje lumeni dhe më shumë. Kjo siguron që ju të gjeni zgjedhjen e duhur për nevojat e biznesit tuaj pa u shqetësuar. Ne madje ofrojmë mundësi të errëta për shkathtësi të shtuar. Ne jemi të sigurt që do të kemi një mundësi për preferencat tuaja me këtë përzgjedhje.
● Rezistent ndaj vandalit, zvogëlon vjedhjen. Përveç opsioneve standarde, ne gjithashtu ofrojmë ato që quhen drita tendë rezistente ndaj vandalit me llamba LED. Këto janë bërë për të parandaluar vjedhjet ose manipulimet nga kriminelët, gjë që gjithashtu i bën ata shumë të qëndrueshëm edhe ndaj motit ekstrem. Këto janë ideale për çdo vend që kërkon të mbajë të paprekur investimin e tyre për ndriçim për vite përdorimi.
● Mbështetur nga garanci të gjata. Bërë me copë litari të fortë dhe veshje pluhuri, këto janë zgjidhje të forta dhe afatgjata. Të gjitha këto njësi janë të qëndrueshme në ndërtimin e tyre nga materiale të forta, si dhe të vlerësuarat për përdorim në natyrë, por ato gjithashtu mbështeten nga garanci direkt nga prodhuesi. Me shumë garanci që zgjasin deri në 5 vjet, ju keni edhe më shumë qetësi kur bëni pazar për këtë artikull të rëndësishëm për biznesin tuaj.Ndriçimi i Tendës së Karburantit
Këto pajisje janë një zgjidhje e mrekullueshme për kursimin e energjisë. Kur biznesi juaj funksionon 24 orë në ditë dhe dritat tuaja funksionojnë 12 orë, kjo dritë LED kulm ofron shkëlqim dhe besueshmëri ekstreme. Ndriçimi mund të luajë një rol kaq të madh në drejtimin e trafikut dhe krijimin e një ambienti të sigurt për klientët tuaj. Këto mund të montohen në sipërfaqe ose të zhyten në bazë të aplikacioneve tuaja. Këto pajisje janë me tela 120-277 volt dhe në raste të caktuara duhet të jenë 480 volt. Sa energji ju nevojitet? Kjo ndryshon kryesisht nga lartësia e tendës ose aplikimit. Rregulli që duhet të ndiqni është lartësia 20 këmbë është rreth një dritë kulm 100 vat ose nëse zëvendësoni një instalim 400 vat përdorni një kulm LED 100 vat.

Tendë Sheshi
Këto pajisje janë në formë katrore dhe përdoren në zonat ku pajisjet e mëparshme ishin gjithashtu katrore. Këto vijnë në një larmi madhësie nga 6 inç deri në 18 inç dhe mund të montohen në sipërfaqe ose me gropa. Zgjedhje e madhe e kulmeve me profil të ulët për të zgjedhur që do të kursejnë energji gjatë ndriçimit të halideve të metaleve të vjetra. Nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutemi kontaktoni stafin tonë.

Tendë e Rrumbullakët
Mbulesa e rrumbullakët i referohet formës së lentës polikarbonat në instalimin e dritës. Këto montohen direkt në një kuti j ose mund të lidhen direkt me tela.

Tendë e Grazheve të Parkimit
Këto drita janë një pajisje e mrekullueshme zëvendësuese në një aplikacion garazhi parkimi. Përmbysja më e zakonshme e kësaj pajisjeje mbi pajisjet e vjetra të teknologjisë është aftësia për të kontrolluar nivelin e dritës me kontrollet e brendshme. Aftësia për të kontrolluar këtë lejon për kursime ekstreme të energjisë gjatë instalimit gjatë gjithë kohës.

Zgjidhjet e Ndriçimit për Ambjentet e Karburantëve

Ndriçimi i ndërtesave të stacioneve të karburantëve mund të jetë jashtëzakonisht i kushtueshëm sidomos kur funksionon një ambient 24 orësh kur zona e mbushjes duhet të ndizet gjatë gjithë natës, por vizitat e klientëve mund të jenë të rralla në orët e para të mëngjesit. Mbulesa duhet të ndizet në mënyrë efektive në mënyrë që të mos pengojë klientët e mundshëm, megjithatë kostot e energjisë të shkaktuara nga kjo mund të jenë jashtëzakonisht të larta, Tenda është në dispozicion me dy dalje lumeni dhe kënde të rrezeve duke siguruar që të mund të përdoret për të zëvendësuar si ndriçuesit HID ashtu edhe ndriçuesit fluoreshentë.
Me dy mundësi sensori, sensori R11 për zbulimin e pranisë dhe sensori R44 për zbulimin e pranisë dhe rregullimin e dritës së ditës, Tenda mund të programohet të zbehet përsëri në prodhim më të ulët gjatë periudhave të mungesës duke siguruar që kulmi të mbetet i ndezur ndërsa siguron kursime të mëdha të energjisë gjatë gjithë kohës nate. Të dy llojet e sensorëve mund të programohen me kontrolluesin tonë REA-AP nga niveli i tokës duke siguruar që cilësimet të modifikohen lehtësisht duke ju lejuar të përshtatni sa kohë ndriçuesi mbetet në dalje të plotë dhe nivelin në të cilin zbehet përsëri së bashku me një gamë të cilësime të tjera të personalizueshme.
Tenda siguron kthim të shpejtë të investimit si ndaj ndriçuesve fluoreshente ashtu edhe ndaj dritave HID përmes një kombinimi të instalimit me kosto të ulët, burimeve shumë efikase LED duke siguruar deri në 125 lumen luminaire për vat qark dhe kontrollit të sensorit duke siguruar që ndriçuesi të funksionojë vetëm kur është e nevojshme pamja e stacionit gjatë orëve të errësirës

Aplikimet:
● Tendat
● Parashikimet e stacioneve të karburantit
Përfitimet e ndriçimit LED
● Jetë e gjatë, kosto e ulët e mirëmbajtjes – Nëse përdoret për 10 orë çdo ditë, jetëgjatësia mund të kalojë 10 vjet, duke ofruar kursime përmes uljes së kostove të mirëmbajtjes.
● Mirëmbajtja e zgjatur e lumenit – HID dhe llambat fluoreshente kanë një jetë shumë më të shkurtër me amortizim më të lartë të lumenit, që do të thotë që ndryshimet e llambës duhet të bëhen shumë më shpesh (aq shpesh sa çdo 9 muaj për HID) në mënyrë që të ruhet niveli i kërkuar i dritës.
● Plotësisht i errët – Të jesh në gjendje të zbeh plotësisht LED bën kursime më të mëdha të energjisë dhe jetëgjatësi të madhe.
● Pa qelq dhe pa merkur – Ndryshe nga llambat fluoreshente dhe HID, LED nuk kanë zorrë të brishtë. Kjo e kombinuar me të qenit pa zhiva i bën ata zgjedhjen ideale për ambiente të sigurta për ushqim ku duhet të shmanget ndotja.
● Qëndrueshmëri dhe besueshmëri e thyer – Dritat LED nuk kanë filament ose tub të brishtë. Ata janë përgjithësisht më rezistentë ndaj temperaturave të ftohta dhe goditjeve, krahasuar me HID dhe llambat fluoreshente.
● Operon pa dridhje – Ndërroni ndriçuesit e ndezjes dhe shkarkimit shfaqin dridhje ndërsa janë në punë. Ky efekt stroboskopik mund të jetë i rrezikshëm në zona me makineri lëvizëse ose rrotulluese dhe gjithashtu mund të shkaktojë epilepsi. LED funksionojnë pa dridhje.
● Jo UV ose IR – LED-et nuk prodhojnë ultraviolet ose infra të kuqe që ofron potencial më të gjerë aplikimi.
● Diapazon jashtëzakonisht i gjerë i temperaturës së funksionimit– Mund të përdoret në temperatura shumë të ulëta por gjithashtu i përshtatet mjediseve më të ngrohta.
● Drita e çastit – LED-të nuk kanë periudhë ‘vrapimi’ ose vonesë në goditje të re që mund të ndodhë me ndriçimin HID. Ndryshe nga llambat fluoreshente dhe HID, LED nuk preken nga ndërprerja. Prandaj, pavarësisht nga ciklet e kalimit jeta LED do të mbetet e njëjtë.
● Garanci 5 vjeçare e sistemit (zbatohen termat dhe kushtet, ju lutemi shikoni faqen tonë të garancisë për detaje të plota).

Specifikim

Ndërtimi
● Strehim çeliku i lyer me pluhur të bardhë.
● Mbulesë optike e formuar me injeksion të brendshëm me versionin 8,700 lumen.
● Reflektor i brendshëm Miro 851 për të maksimizuar efikasitetin optik.
● Përhapës i qartë polikarbonat.
Performanca
● Deri në 125 lumen luminaire për vat qark.
● Raporti i Daljes së Dritës 87%.
● Funksioni i vazhdueshëm i daljes së lumenit eliminon amortizimin e burimit gjatë gjithë jetës.
● Në përputhje me L2.
● Në përputhje me ECA.
Kontrolli
● Në dispozicion me sensorë R11H (zbulimi i pranisë) dhe R44SA (zbulimi i pranisë dhe rregullimi i dritës së ditës).
● I programueshëm nga niveli i tokës me telekomandën Dexeco REA-AP.
Instalimi
● Madhësitë e shkurtuara të personalizuara lejojnë instalimin në një sërë hapjesh të tendave duke minimizuar modifikimet e kërkuara në tendë dhe për këtë arsye ulin koston e instalimit.
● Diapazoni i daljeve të lumenit dhe shpërndarjeve të rrezeve lejon instalimin një për një në një sërë lartësish dhe hapësirash duke siguruar që instalimet elektrike dhe kulmet të mos kenë nevojë të modifikohen.

Showing the single result