Profile Led

Në një fazë, zakonisht, ju mund të shihni shumë lloje të ndryshme të dritës së udhëhequr, dritën e lëvizjes së kokës, dritën e larjes së murit etj. Këto janë në thelb ndriçimi për skenën. Për skenë, ne gjithashtu kemi një lloj ndriçimi professional (Profili i udhëhequr në qendër të vëmendjes).
Si një pajisje zakonisht në ndriçimin skenik, qendra e vëmendjes së profilit të skenës luan një rol të rëndësishëm në fushën e ndriçimit të performancës. Për klientët, është shumë e rëndësishme të dinë se çfarë drejtohet në qendër të vëmendjes së profilit.
Vëmendja e profilit të udhëhequr nga Leko janë pajisje ndriçimi skenike të kërkuara për reflektorin leko që përdoret për të mbledhur dhe drejtuar dritën përmes një fuçi lenteje. Vëmendja e re e profilit të udhëhequr vjen në LED, HID ose tradicionalisht Tungsten Halogjen. Ekzistojnë shumë lloje të ERS (Reflektues Elipsoid) që janë krijuar dhe përdorur për lloje të ndryshme të aplikacioneve në industrinë e argëtimit dhe shfaqjes.
Drita e reflektorit Leko (shkurtuar në ERS, ose elokso elipsoidale ose elipsë bisedor), elipsoidale mund të quhet gjithashtu si Profili i Spoteve, sepse rrezja mund të formohet në profilin e një objekti.

Llojet e Profileve LED– Profile Alumini LED me kapuça të llojeve të ndryshme: Shërbimi Plug & Play (Fute në prize dhe luaj); Ne me kënaqësi e heqim punën nga duart tuaja, duke dorëzuar produktet plotësisht të personalizuara, në mënyrë që të instaloni thjesht linja LED nga 5 cm deri në 5 kilometra. Ne llogarisim të gjitha furnizimet dhe dorëzojmë të gjithë pjesën Plug & Play on(Fute në prize dhe vazhdo luaj). Na jepni gjatësinë e duhur të profilit, Rripin e kërkuar LED, gjatësinë e kabullit, aksesorët dhe ne bëjmë pjesën tjetër!- Nëse kërkohet, ne mund të presim profilet këndore, ne kemi makina të ndryshme sharrimi (gjysmë automatike), duke përfshirë një sharrë dyshe. Ne gjithashtu sigurojmë një vrimë në profil për kabllon. Mund të zgjidhni nëse kabllo del përpara, anash ose mbrapa. Sigurisht që ne mund t’ju këshillojmë për strukturën optimale për aplikimin tuaj të zgjedhur.- Klipet e Montimit dhe Kapakët Fundorë:

Mbarimi i mrekullueshëm dhe bestigjeni i profilit mund të jenë mjaft të bukur me aksesorët tanë LED. Ne kemi disa pajisje të tilla si kapakët e fundit të profilit dhe kapëset e montimit. Përveç kapakëve fundorë standardë për profilin e lartë, të ulët dhe gjysëm rrethor, ne kemi kapakë fundorë me vrimë ose magnet. Kapakët fundorë me vrimën e tij për qëllimin e kabllos së furnizimit dhe kapakët fundorë super të përshtatshëm magnetik për të bashkuar profilin LED në sipërfaqet metalike. Klipet që kemi në variante të ndryshme siç janë klipet standardë për profil të lartë dhe të ulët dhe të treguar më sipër klipi për profilin gjysmërrethor. Këtë variant, ne e kemi për lidhjen e një këndi prej 45 gradë.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të paneleve LED?
Nxjerrjet LED, të quajtura ndryshe profile LED ose profile alumini LED, shkojnë shumë përpara në vërtetimin e zgjuarësisë së shtëpisë tuaj të automatizuar. Efektet, funksionet dhe prekja përfundimtare i jep shtëpisë tuaj një tërheqje futuristike. Duke i përdorur ato për të mbuluar dritat LED të shiritave, e bën atë një mundësi më të mirë për të shtuar prekjen në dritat tuaja të shiritave LED sesa kur PCB-të janë të zbuluara.
Një përdorim i rëndësishëm i profileve LED të aluminit janë tiparet e tyre mbrojtëse. Bërë me material të fortë, alumini, ekstruzione LED mbrojnë dritat e shiritave nga lagështia. Ajo mbron dritat LED të shiritave nga dëmtimet e mundshme, veçanërisht në zonat me trafik të lartë.

Përdorimi I profileve LED në aplikime të ndryshme
Profilet LED janë e ardhmja e shtëpive të modernizuara. Me ndihmën e kapakëve fundorë, profilet LED të aluminit mund të fshehin dhe të përzihen me gjithçka që po ndizet. Kjo bën të mundur arritjen e një tërheqjeje elegante të ndriçimit. Pa dyshim, është më i përshtatshmi për dizajnerët inteligjentë të brendshëm të cilët vlerësojnë rëndësinë e tërheqjes së klientëve të tyre dhe rekomandimin e shërbimeve të tyre.
Për shkak të karakteristikave të tij të adaptueshme, profilet LED mund të përdoren në ndërtesa banimi dhe komerciale për zbukurim. Ato shpesh gjenden në kisha, bare, sallë pritjeje, hotele dhe restorante. Në disa aplikacione të tjera, ato përdoren në tavanet, muret me tulla, ndriçimin e sirtarëve, banjat, nën ndriçimin e banakut dhe ndriçimin e shkallëve. Opsionet janë të pafundme.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)
1. Cfarë ndodh kur digjet një profil LED I integruar?

Regjistrimet e integruara LED vijnë të kompletuara me vargjet LED të integruara tashmë në pajisje. Kur të digjen, në vend se të blejnë një llambë LED zëvendësuese, klientët do të porosisin një grup ose modul të ri LED.

2. Cfarë do të thotë DIY1 në telekomandën e profileve LED?
Të gjithë butonat DIY janë të pavarur. Për shembull: nëse shtypni butonin DIY 1 dhe shtypni butonin DIY 2, butoni DIY 1 do të jetë i pavlefshëm derisa butoni DIY 2 të shtypet përsëri dhe ngjyra e tanishme do të ruhet. UDHEZIME PER SIGURI.

3. A është e rrezikshme të shikosh dritat LED?
Nuk është çudi që shumë njerëz ankohen për kruajtje, skuqje në sy dhe dhimbje koke të lehta pas ekspozimit të vazhdueshëm në dritat LED. AMA thotë se ekspozimi gjatë gjithë jetës së retinës dhe thjerrëzave në majat blu nga LED mund të rrisë rrezikun e kataraktit dhe degjenerimit makular të lidhur me moshën.

4. Cilat janë shkaqet që dridhen?
Mund të jenë një numër gjërash. Por më së shpeshti, llambat LED mund të dridhen ose të zbehen në shtëpinë tuaj kur ka luhatje të tensionit në instalimet elektrike të shtëpisë tuaj. Kur ngarkesat elektrike ndizen dhe fiken në shtëpinë tuaj, kjo krijon një ndryshim në nivelet e tensionit, gjë që mund të shkaktojë që dritat LED të zbehen herë pas here ose të dridhen.

Showing all 2 results