,

Kondicioner Mural Bora Inverter A++ GREE


PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Bora Inverter, seria me e re nga Gree vjen me një dizajn të ri klasik ne njësinë e brendshme. Pajisja ofron nje proces mirëmbajtje te lehtë, e pajisur me filtër fotokatalitik dhe funksionin I-Feel (sensori i temperaturës brenda telekomandës). Modeli Bora Inverter vjen me risine e funksionit te vetë-pastrimit dhe fluks ajri volumetrik sipas kerkeses se perdoruesve.

 

 

Lomo Economic Inverter
ModelGWH09QB-K3DNA1AGWH12QC-K3DNA1AGWH18QD-K3DNA1AGWH24QD-K3DNA1A
FunksioniFtohje/NgrohjeFtohje/NgrohjeFtohje/NgrohjeFtohje/Ngrohje
KapacitetiFtohjeBtu/h8900120001800022000
NgrohjeBtu/h10200130001979023000
SEER/SCOP/(A)/SCOP©W/W5.6/3.892125.6/3.86.2/3.8
Klasa e energjise Ftohje/Ngr.(A)/Ngr.(W)Ngr.(A/AA/AA+/AA+/A
Furnizimi me energjiPh, V, Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz1Ph, 220-240V, 50Hz
Energjia ne hyrjeFtohjeW860115016251760
NgrohjeW930110017602360
Intensiteti i rrymesFtohjeA6.36.310.914.35
NgrohjeA6.96.911.518.45
Volumi i fryrjes se ajritIndoormᵌ/h (SH/H/MH/ML/L/SL)5606608001150
Njesia e brendshme
Niveli i presionit te zhurmesIndoordB(A)(SH/H/MH/ML)55/52/44/3856/53/45/3958/54/51/4864/61/58/54
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm790x275x200845x289x209970x300x2241078x325x246
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm866x367x271921x379x2811041x320x3831148x413x350
PeshaIndoorkg12131721
Njesia e jashtme
Niveli i presionit te zhurmesOutdoordB(A)61626370
Lidhja e tubitGazmmø9.52ø9.52ø12.7ø16
Likuidmmø6ø6ø6ø6
Dimensionet e jashtmeLxGjxThmm776x540x320848x540x320955x700x396955x700x396
Dimensionet e paketimitLxGjxThmm823x358x595881x595x3631029x750x4581029x750x458
PeshaOutdoorkg31345160

 

Categories: ,