SILIKON CS 28 THERMO RESISTANT CERESIT


L890

Për mbylljen dhe ngjitjen në temperatura të larta, për tubat e furrave dhe ngrohjes
qendrore, zjarrit, kondicionerëve, furrave, etj. Për mbylljen e nyjeve të ekspozuara ndaj
temperaturave të larta. Ajo ngjitet mirë në shumicën e nënshtresave jo-absorbuese (p.sh.
metali, qelqi, rrëshira silikoni, fibra qeramike, natyrore dhe sintetike).

KARAKTERISTIKAT
• Rezistencë ndaj temperaturës së
lartë nga -60°C në + 260°C (me
intervale të shkurta deri në + 315 ° C)
• I përshtatshëm për ndërtimin e
oxhaqeve dhe kaminave
Rezistent ndaj rrezatimit UV dhe
• kushtet e motit
• Përgjithësisht elastik
• Zhvillon një erë specifike
kur thahet
• Për përdorim të brendshëm
dhe të jashtëm