Ngrohes me ventilim TV-AC
• Ngrohes me ventilim me dy gradime dhe mbrojtje termike
• Temperature e rregullueshme
• Termostat sigurie
• Rezistence elektrike me fill
• I pershtatshem per ambjente te vogla