, , ,

Alko Motokose multifunksionale BC 330 MT (Kompleti)


L35900

Motoriccm / kW / rpm 2-kohe 32.6 / 0.9 / 7000
Koke me fije Per te prere dhe pastruar barin e gjate
TehPer te prere barin e gjate dhe shkurret
Krasitese Per krasitje te lingustrave te gjata
Sharre Per prerjen e degeve ne pjeset e siperme te pemeve
Gjeresia e prerjes 41 cm fije /25 cm teh
Gjatesia e prerjes /gjatesia e shpates :39 cm krasitese lingustrash /25 cm motosharre
Fija: Fije najloni
Gjatesia e aksit E rregjistrueshme
Bobina zevendesuese Art. no. / EAN no.112 406 / 400 371 803 5254
Tehu zevendesues Art. no. /EAN no.112 405 / 400 371 803 5247
Zinxhiri i sharres zevendesuese Art. no. / EAN no.112 972 / 400 371 804 5925
Art. no. / EAN no. 112 942 / 400 371 804 5277
Pesha 7.8 kg
Tubi i aksit Alumini / i ndashëm