, , ,

CP8920 Dorezë kriketi manometrike


QËNDRUESHMËRI BESUESHMËRIA DHE SAKTËSIA E MEKANIZMIT NË MË SHUMË SE 25.000 CIKLE

490

– Kokë kompakte për të punuar në hapësira të ngushta
– Mekanizëm kriketi me 54 dhëmbë
– Rregullimi i forcës shtrënguese me fiksim manual para dorezës
– Dorezë alumin e zezë rezistente ndaj kimikateve të forta dhe komforte
– Rregullimi i forces:150-750 nm
– Gjatesia:1060 mm
– Pesha:5,84 kg
– Kapja: 3/4″