,

Daylux Boje Per Siperfaqje Metalike OVERLAC 750ml


Overlac, eshte boje zmalto ekonomike  e firmes  “Daylux” Perdoret  ne  cdo  siperfaqe  druri  dhe  metalike.

L300

Perdorimi: Te trazohet mire perpara   perdorimit. Siperfaqja ne te cilen  perdoret duhet te jete e thate dhe e  paster, pa graso, ndryshk apo pluhur.

Aplikimi: Boje e zmaltos “Overlac” mund te aplikohet me rrul, furce apo pistolete. Shperndahet me lehtesi, thahet shpejt si dhe krijon nje siperfaqe te lemuar dhe te shndritshme. Veglat e punes te pastrohen me white spirit mbas  perdorimit.

Paketimi: Tregetohet ne masen 1 kg & 5 kg.

Ngjyrat: E bardhe, e zeze si dhe sipas   katalogut me 19 ngjyra.

Hollimi: Tretet me dylen D200 apo   white spirit te firmes Daylux, ne masen  5-10%.

Mbulimi: 8-10 m²/kg.

Tharja: Mbas 2-3 ore.

Kujdes: Te aplikohet ne temperature   mbi 5° C. Keshillohet perdorimi i mbrojteseve te syve dhe dorezave te punes gjate aplikimit.

Categories: ,