,

Daylux Grafiato 25 Kg


Graffix eshte Grafiato (suva akrilike) e perforcuar me fibra, per fasada te jashtme, me cilesi superiore, rezistente ndaj kushteve atmosferike, si dhe me veti te jashtezakonshme per rrezatimin UV. Ka cilesi te shkelqyera ngjitese, fortesi dhe elasticitet. Perdoret per te mbrojtur dhe dekoruar siperfaqet e brendshme dhe te jashtme.

L3200

Perdorimi: Ne cdo siperfaqe te jashtme dhe te brendshme perbere nga: suva, beton apo sisteme termale te izolimit.

Aplikimi: Aplikohet me shpatull celiku per perdorim grafiatoje. Te perzihet mire perpara perdorimit. Nuk duhet aplikuar ne temperaturat nen 5°C dhe mbi 35°C.

Paketimi: Vetem ne kova 25kg.

Mbulimi: 1mm= 14m²/25kg; 1.5mm=12m²/25kg; 2mm=10m²/25kg; 2.5mm=8m²/25kg.

Tretja: Te tretet me 2% uje te paster maksimumi.

Koha e tharjes: Thahet pas 4-6 oresh pas perdorimit, ne varesi te kushteve atmosferike.

Ngjyrat: Mundesohet ne ngjyre te bardhe. Graffix mund te perdoret per pregatitjen e nje numri te pafund ngjyrash bazuar ne katalogun Daylux.

Shenim: Mjetet e punes duhen pastruar menjehere pas perdorimit me uje te bollshem dhe me detergjent nese eshte e nevojshme. Mos e aplikoni ne kohe me shi, mjegull ose ne kushte te veshtira atmosferike.

Categories: ,