,

Daylux Llak Guri Transparent 3L


Vernik akrilik transparent, per lyerje te cdo siperfaqe guri, tulle apo tjegulle. Perdoret  per  lyerje te cdo siperfaqe te brendshme apo te jashtme. Lyhet, thahet dhe perthithet me lehtesi nga siperfaqja. Perforcon ngjyren natyrale te siperfaqes si dhe e mbron ate nga lageshtira, zverdhja apo njollat.

Perdorimi: Perdoret ne gur, tulle ose tjegull.

Aplikimi: Lyhet me rrul, furce ose pistolete me ajer.

Paketimi: Ne kuti 750ml dhe 3Lt.

Hollimi: I gatshem per perdorim. Nuk ka nevoje per hollim.

Mbulimi: 10-12m²/Lt ne varesi te kapacitetit thithes te siperfaqes.

Koha e tharjes: 1 ore ne varesi te kushteve atmosferike dhe kapacitetit thithes te siperfaqes. Koha e tharjes varion ne baze te kushteve atmosferike.

Categories: ,