,

Einhell Mixer 1600w me dy shufra


L14900

Mixer për përzierje të shpejtë me përpjekje minimale.
Kontroll dinamik i shpejtësisë - humbje e shpejtësisë zero nën ngarkesë.
Montimi i boshtit në qafën e ingranazhit për funksionim të palëvizshëm
Dorezë në formë ergonomike për punim të rehatshëm
Ingranazh 2-shpejtësi për çift rrotullues të lartë dhe rezultate të mira të përzierjes
Funksioni Softstart për punë të sigurt dhe komode
Përfshirë 2 miksera për llaç me shtylla pozicionuese (Ø 120 mm)