, ,

Fumagalli Ndricues Elisa spike


L3270

Ndricues LED në stilin modern me dizenjo katrore i pershtatshme per montim ne toke me kunj
E bërë nga materiali rrëshirë i papërshkueshëm nga uji,
Rrezet UV të stabilizuara,
Ndryshku dhe nga korrozioni.
Sigurohet me difuzor PMMA me opale për të marrë një shpërndarje uniforme të dritës.
Pajisur me TÜV të aprovuar,
Pajisur me reflektor dhe Llamppe LED GX53
I përshtatshem për përdorim të jashtëm.
Klasa e izolimit IP55.