,

Gorenje Aspiratorë BHP623E12BG


L17091

Detajet teknike

Aspirator inkaso

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: C

Përthithja maksimale: 435 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 215 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 158 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 257 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 435 m³/h

Komandim mekanik

Njësia komandimit: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 530120

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 71 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 170 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 41.7 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 17 × 31.5 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 66.5 × 23 × 36.6 cm

Pesha neto: 7.4 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 8.6 Kg

Fuqia: 141 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 514448

Kodi EAN: 3838942072208

Categories: ,