,

Gorenje Aspiratorë BHP923E13X


L25191

Detajet teknike

Aspirator inkaso

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox

Përthithja maksimale: 647 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 499 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 250 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 433 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 647 m³/h

Komandim mekanik

Njësia komandimit: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 688572

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 68 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 310 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 66.4 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):90 × 31 × 30.5 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 100 × 37 × 37 cm

Pesha neto: 14.2 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 16.2 Kg

Fuqia: 246 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 514460

Kodi EAN: 3838942072222

Categories: ,