,

Gorenje Aspiratorë DVG643B


L42291

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Materiali i gypit (oxhakut): Çelik i llakuar / Çelik i llakuar

Përthithja maksimale: 650 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 488 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 230 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 410 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 650 m³/h

Njësia komandimit: Me prekje

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Aspirim perimetrik (P.A.S. System)

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 688572

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 67 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 450 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 650 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 980 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 66 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.5 × 45 × 38 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 70.9 × 51.5 × 56.5 cm

Pesha neto: 16 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 19.3 Kg

Fuqia: 266 W

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 734876

Kodi EAN: 3838782343001

Categories: ,