,

Gorenje Aspiratorë WHC623E14X


L13491

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: C

Materiali i gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Përthithja maksimale: 408 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 300 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 250 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 348 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 408 m³/h

Komandim mekanik

Njësia komandimit: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 315275

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 65 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 250 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 545 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 875 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 61.5 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 25 × 50 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64.5 × 63.7 × 36.5 cm

Pesha neto: 8.6 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 11.36 Kg

Fuqia: 126 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 514489

Kodi EAN: 3838942071997

Categories: ,