,

Gorenje Aspiratorë WHI641ST


L62091

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Çelik inox

Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Përthithja maksimale: 508 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 485 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 250 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 364 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 508 m³/h

Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit

Njësia komandimit: Me prekje

Kohëmatës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Rifreskim me ventilim konstant

Tipi i llampës: Shirit ndriçues LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 1

Fuqia e dritës: 6 W

PowerBoost 1: 663 m3/h

PowerBoost 2: 732 m³/h

Aspirim perimetrik (P.A.S. System)

Filtër yndyre: Filtër yndyre alumini

Sinjalizues i yndyrës në filtër

Kodi i filtrit të karbonit: 182183

Filtër yndyre që lahet

Tipi i motorrit: Motor me ndryshues fuqie

Numri i motorave: 1

Numri i niveleve të fuqisë: 2

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 59 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 450 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 995 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut):1,275 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 50.8 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 45 × 47 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 80.3 × 60.2 × 79.2 cm

Pesha neto: 26 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 31.9 Kg

Fuqia: 284 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 498345

Kodi EAN: 3838942049224

Categories: ,