,

Gorenje Aspiratorë WHI643ORAB


L56241

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Përthithja maksimale: 570 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 342 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 570 m³/h

Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit

Njësia komandimit: Me prekje

Kohëmatës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Rifreskim me ventilim konstant

Tipi i llampës: LED

Rregullimi i intensitetit të dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 8 W

PowerBoost 2: 740 m³/h

Aspirim perimetrik (P.A.S. System)

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Sinjalizues i yndyrës në filtër

Kodi i filtrit të karbonit: 180177

Tipi i motorrit: Motor me ndryshues fuqie

Numri i motorave: 1

Numri i niveleve të fuqisë: 2

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 65 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 425 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 420 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 620 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 60.6 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 42.5 × 47 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 70.5 × 52 × 56.2 cm

Pesha neto: 26 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 30 Kg

Fuqia: 284 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 728153

Kodi EAN: 3838782027437

Categories: ,