,

Gorenje Aspiratorë WHI943A3XGB


L56241

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: A

Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Çelik inox

Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Çelik inox

Përthithja maksimale: 560 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 420 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 302 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 385 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 560 m³/h

Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit

Njësia komandimit: Me prekje

Kohëmatës

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Rifreskim me ventilim konstant

Tipi i llampës: LED

Rregullimi i intensitetit të dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

PowerBoost 1: 685 m3/h

PowerBoost 2: 800 m³/h

Aspirim perimetrik (P.A.S. System)

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Sinjalizues i yndyrës në filtër

Kodi i filtrit të karbonit: 688573

Tipi i motorrit: Motor me ndryshues fuqie

Numri i motorave: 1

Numri i niveleve të fuqisë: 2

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 63 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 450 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 650 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 980 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 58.4 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):89.5 × 45 × 38 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 93.6 × 57.4 × 49.6 cm

Pesha neto: 20.7 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 24.8 Kg

Fuqia: 284 W

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 679570

Kodi EAN: 3838782074080

Categories: ,