,

Gorenje Aspiratorë WHT623E5X


L18441

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Materiali i gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Përthithja maksimale: 550 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 413 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 245 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 355 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 550 m³/h

Komandim mekanik

Njësia komandimit: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 698059

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 68 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 42 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 740 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 980 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 69.3 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.8 × 4.2 × 45 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 71.1 × 59 × 49.1 cm

Pesha neto: 11.6 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 16.2 Kg

Fuqia: 206 W

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 679563

Kodi EAN: 3838782074011

Categories: ,