,

Gorenje Aspiratorë WHT6SYW


L33291

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: B

Përthithja maksimale: 650 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 488 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 235 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 345 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 650 m³/h

Njësia komandimit: Me prekje

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Tipi i llampës: LED

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 6 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 698059

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 70 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 42 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 740 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut): 980 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 69.7 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.8 × 4.2 × 45.6 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 70.8 × 59 × 49.1 cm

Pesha neto: 14.3 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 18.9 Kg

Fuqia: 266 W

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 732387

Kodi EAN: 3838782164507

Categories: ,