,

Gorenje Aspiratorë WHT921E5X


L25641

Detajet teknike

Aspirator mural

Nxjerrës dhe riciklues

Klasi i energjisë: C

Materiali i gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Çelik inox

Përthithja maksimale: 576 m³/h

Riqarkullimi maksimal i ajrit: 274 m³/h

Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm

Nxjerja e avujve pozicioni 1: 244 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 2: 368 m³/h

Nxjerja e avujve pozicioni 3: 576 m³/h

Komandim mekanik

Njësia komandimit: Butona të thjeshtë për komandim të lehtë

Numri i shkallëve të ventilimit: 3

Inox TouchFree

Tipi i llampës: LED

Çelës për ndezjen/fikjen e dritës

Numri i ndriçimeve: 2

Fuqia e dritës: 10 W

Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani

Kodi i filtrit të karbonit: 197465

Tipi i motorrit: Motor me ndryshues fuqie

Numri i motorave: 1

Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit: 150 mm

Niveli maksimal i zhurmës: 66 dB(A)re 1 pW

Lartësia: 42 mm

Lartësia min e gypit (oxhakut): 577 mm

Lartësia max e gypit (oxhakut):1,117 mm

Përdorimi vjetor i energjisë: 77 KWh

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):89.8 × 4.2 × 45 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 94.5 × 66.5 × 47.5 cm

Pesha neto: 21 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 26 Kg

Fuqia: 215 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 474614

Kodi EAN: 3838942011245

Categories: ,