,

Gorenje Frigorifer e ngrirës NRK621CLI


L76491

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 200 × 64 cm

Materiali i derës: Derë metalike

Ngjyra: Ngjurë fildishi

Hapja e derës: E djathtë

Klasa e klimës: N, ST, T

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 363 / 339 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 265 / 254 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 98 / 85 L

Kapacititeti i ngrirjes: 5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Tipi i ekranit: Ekran LED

Alarm akustik për derë të hapur

Sinjal zanor e vizual për temperaturë të lartë në frigorifer: sinjal i bardhë

Total NoFrost

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

AdaptCool: Sistem inteligjent memorizimi

Ngrirje e shpejtë

Ndriçim LED nga lart

5 rafte xhami

Mbajtës shishe

Ndarje për gjalpë dhe djathë: MultiBox

Ndarja Cool’n’Fresh

XXL SpaceBox: Sirtar

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.85 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 42 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 200 × 64 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64 × 206 × 75 cm

Pesha neto: 71 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 74.5 Kg

Fuqia: 120 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 467067

Kodi EAN: 3838942078316