,

Gorenje Frigorifer e ngrirës ONRK193CO


L120591

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A ⁺ ⁺ ⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 194 × 66.9 cm

Materiali i derës: Derë plastike

Ngjyra: Bezh

Hapja e derës: E djathtë

Klasa e klimës: SN, N, ST, T

Volumi gjithsej bruto/neto: 334 / 307 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 222 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 103 / 85 L

Kapacititeti i ngrirjes: 8 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Tipi i ekranit: Ekran LED

Alarm akustik për derë të hapur

Sinjal zanor e vizual për temperaturë të lartë në frigorifer: sinjal i bardhë

Total NoFrost

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

AdaptCool: Sistem inteligjent memorizimi

Ngrirje e shpejtë

Çelsi për ftohje intensive

EcoMode: Program kursimi të energjisë

Ndriçim LED nga lart

4 ndarëse xhami

Mbajtës shishe

Ndarje për gjalpë dhe djathë: MultiBox

Zero zone

XXL SpaceBox: Sirtar

XtremeFreeze: Intensitet i lartë ngrirjeje në sirtarin e sipërm të ngrirjes

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.46 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 38 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 194 × 66.9 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64 × 200 × 77 cm

Pesha neto: 70.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 74.5 Kg

Fuqia: 120 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 521706

Kodi EAN: 3838942087974