,

Gorenje Frigorifer e ngrirës ORK193RD


L98991

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A ⁺ ⁺ ⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 194 × 66.9 cm

Materiali i derës: Derë plastike

Ngjyra: E kuqe flakë

Hapja e derës: E djathtë

Klasa e klimës: SN, N, ST, T

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 326 / 322 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 229 / 227 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 97 / 95 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4.5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 30 h

Tipi i ekranit: Ekran LED

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

AdaptCool: Sistem inteligjent memorizimi

FrostLess: Më pak formim akulli në ngrirje

Ngrirje e shpejtë

Ndriçim LED nga lart

4 ndarëse xhami

Mbajtës shishe

Ndarje për gjalpë dhe djathë: MultiBox

Ndarja Cool’n’Fresh

XXL SpaceBox: Sirtar

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.42 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 40 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 194 × 66.9 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64 × 200 × 77 cm

Pesha neto: 75.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 79.5 Kg

Fuqia: 120 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 517370

Kodi EAN: 3838942081750