,

Gorenje Frigorifer i kombinuar – inkaso RKI4181E1


L49491

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 54 × 177.2 × 54.5 cm

Materiali i derës: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Derë me rrëshqitje e varur

Klasa e klimës: SN, N, ST, T

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 263 / 260 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 190 / 189 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto:73 / 71 L

Kapacititeti i ngrirjes: 3.5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Komandim mekanik

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

FrostLess: Më pak formim akulli në ngrirje

EcoMode: Program kursimi të energjisë

Mbajtëse vezësh dhe akulli: 1 x 7

Ndriçim LED nga lart

5 rafte xhami

Mbajtës shishe

SpaceBox 38 L

2 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.79 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 38 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 54 × 177.2 × 54.5 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 58.5 × 183.5 × 65 cm

Përmasat e vendit të montimit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi) (min-max): 56-57 × 177.5-178 × 56 cm

Pesha neto: 56.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 59 Kg

Fuqia: 100 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 732560

Kodi EAN: 3838782168031