,

Gorenje Frigorifer OBRB153BK


L112491

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A ⁺ ⁺ ⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 154 × 66.9 cm

Materiali i derës: Derë plastike

Ngjyra: E zezë

Hapja e derës: E djathtë

Klasa e klimës: SN, N, ST, T

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 260 / 254 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 235 / 229 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 25 / 25 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 17 h

Komandim mekanik

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

4 ndarëse xhami

Mbajtës shishe

Ndarje për gjalpë dhe djathë: MultiBox

Ndarja Cool’n’Fresh

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.34 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 40 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 154 × 66.9 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 66 × 161 × 78.5 cm

Pesha neto: 58.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 66 Kg

Fuqia: 80 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 733918

Kodi EAN: 3838782324291