,

Gorenje Frigorifer R6191DW


L50391

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A⁺

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm

Materiali i derës: Derë metalike

Ngjyra: E bardhe

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Klasa e klimës: SN, N, ST, T

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 370 / 368 L

Kpaciteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 370 / 368 L

Komandim mekanik

CrispZone me kontroll të lagështisë: Sirtar i madh me rregullator lagështie

CrispZone: Sirtar i madh perimesh

Mbajtëse vezësh dhe akulli: 1 x 7

Ndriçim LED nga lart

7 rafte qelqi

Mbajtës shishe

Ndarja Cool’n’Fresh

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0.4 KWh

Niveli i zhurmave (max.): 38 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64 × 191 × 75 cm

Pesha neto: 58 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 61 Kg

Fuqia: 60 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 549983

Kodi EAN: 3838942113253