,

Gorenje Furrë inkaso BO737ORAW


L55341

Detajet teknike

Gorenje by Ora-Ito 2

Klasi i energjisë: A

Ngjyra: E bardhe

Materiali i panelit të kontrollit:Xham

Volumi i furrës: 71 L

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

PerfectGrill

Komandim mekanik i furrës

Forma e butonave: Celësa që futen brenda

IconLED

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
ada072dae5f9f3ea3c0c56d052334049 96388 2Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
be6fc9ff9453271a971930687db582e4 96407 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)

Menteshë GentleClose

Ndiçim i brendshëm

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

1 tavë pjekje e cekët e emaluar

Ndarje teli

Pjesërisht nxjerrje me shinë teleskopike në tre nivele

Siguresë termoelektrike

Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë

Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)

Filtër katalitik i ventilatorit

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0.81 KWh (Me ventilim), 0.94 KWh (Tradicionale)

Fuqia e grillës: 2,700 W

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.7 × 59.5 × 54.7 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 63.5 × 66 × 68 cm

Përmasat e vendit të montimit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi) (min-max): 56-56.8 × 58.3-60 × 55 cm

Pesha neto: 31.4 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 33.4 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 3,300 W

Kodi i artikullit: 732509

Kodi EAN: 3838782166525

Categories: ,