,

Gorenje Furrë inkaso BO758ORAW


L77841

Detajet teknike

Gorenje by Ora-Ito 2

Klasi i energjisë: A⁺

Ngjyra: E zezë

Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut

Materiali i panelit të kontrollit:Xham

Volumi i furrës: 71 L

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

PerfectGrill

Komandim elektronik

DirectTouch

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
44dfcd7804c4be4bfc9546c75b4f391a 96462 2Rezistenca poshtë
272b97cec711a748451f2e774c2bc935 96385 2Nxehje lart
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
c612dc8dc8a269d78cb3e470a8b1a918 96459 2Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)
ada072dae5f9f3ea3c0c56d052334049 96388 2Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
aa26cc7b2e3fd902442465d89dc39c67 96416 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
3844b381fc262475e7e3d8b5559cc81a 107369 fpFunksion Eko

Menteshë GentleClose

Ndiçim i brendshëm

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

1 tavë pjekje e cekët e emaluar

Ndarje teli

Sondë për temperaturën e mishit

Pjesërisht nxjerrje me shinë teleskopike në tre nivele.

Siguresë termoelektrike

Derë termike e ftohtë CoolDoor

Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)

Furrë katalitike

Filtër katalitik i ventilatorit

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0.69 KWh (Me ventilim), 0.94 KWh (Tradicionale)

Fuqia e grillës: 2,700 W

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.7 × 59.5 × 54.7 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 63.5 × 66 × 68 cm

Përmasat e vendit të montimit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi) (min-max): 56-56.8 × 58.3-60 × 55 cm

Pesha neto: 35.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 37.5 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 3,300 W

Kodi i artikullit: 731920

Kodi EAN: 3838782153303

Categories: ,