,

Gorenje Furrë inkaso BOP647A12XG


L79191

Detajet teknike

Advanced Line

Klasi i energjisë: A⁺

Ngjyra: Ngjyra e çelikut

Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut

Materiali i panelit të kontrollit:Çelik inox dhe xham

Volumi i furrës: 63 L

Furrë me shumë funksione BigSpace – 63 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

HomeMADE bazuar në furrat tradicionale të bukës me dru

PerfectGrill

Komandim elektronik

IconTouch

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
2a71270e3a5c5362eb28f051562ff260 96409 2Piroliza
3844b381fc262475e7e3d8b5559cc81a 107369 fpFunksion Eko

Menteshë GentleClose

Ndiçim i brendshëm

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

1 tavë pjekje e cekët e emaluar

Ndarje teli

Siguresë termoelektrike

Dera e furrës me xham të katërfishte dhe reflektim dopio te nxehtësisë (UltraCoolDoorQuadro)

Piroliza

SilverMatte

Inoks kundër shenjave të gishtave

Konsumi i energjisë: 0.66 KWh (Me ventilim), 0.92 KWh (Tradicionale)

Fuqia e grillës: 2,700 W

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.7 × 59.5 × 54.7 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Përmasat e vendit të montimit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi) (min-max): 56.4-56.8 × 58.3-60 × 55 cm

Pesha neto: 37.7 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 42 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 3,300 W

Kodi i artikullit: 471577

Kodi EAN: 3838942010934

Categories: ,