,

Gorenje Furrë inkaso BOP747ORAB


L96741

Detajet teknike

Gorenje by Ora-Ito 2

Klasi i energjisë: A⁺

Ngjyra: E zezë

Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut

Materiali i panelit të kontrollit:Xham

Volumi i furrës: 71 L

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

PerfectGrill

Komandim elektronik

Forma e butonave: Celësa që futen brenda

IconTouch

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
2a71270e3a5c5362eb28f051562ff260 96409 2Piroliza
3844b381fc262475e7e3d8b5559cc81a 107369 fpFunksion Eko

Menteshë GentleClose

Multiflow 360°

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

2 tava pjekje të cekta të emaluara

Ndarje teli

Sondë për temperaturën e mishit

1 zgarë teli me udhëzues

Udhëzues për tërheqje të plotë teleskopike në tre nivele

Siguresë termoelektrike

Siguresë mekanike për derën

Piroliza

SilverMatte

Konsumi i energjisë: 0.69 KWh (Me ventilim), 1 KWh (Tradicionale)

Fuqia e grillës: 2,700 W

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Përmasat për montim: 56.4 × 59 × 55 cm

Pesha neto: 44.2 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 48.5 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 3,400 W

Kodi i artikullit: 728033

Kodi EAN: 3838782025303

Categories: ,