,

Gorenje Furrë inkaso BOP799S51X


L116091

Detajet teknike

Linja superiore

Klasi i energjisë: A⁺

Ngjyra: Ngjyra e çelikut

Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut

Materiali i panelit të kontrollit:Çelik inox dhe xham

Volumi i furrës: 71 L

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

PerfectGrill

Komandim elektronik

HomeChef, modul elektronik

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
44dfcd7804c4be4bfc9546c75b4f391a 96462 2Rezistenca poshtë
272b97cec711a748451f2e774c2bc935 96385 2Nxehje lart
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
c612dc8dc8a269d78cb3e470a8b1a918 96459 2Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)
aa26cc7b2e3fd902442465d89dc39c67 96416 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
be6fc9ff9453271a971930687db582e4 96407 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
2a71270e3a5c5362eb28f051562ff260 96409 2Piroliza
3844b381fc262475e7e3d8b5559cc81a 107369 fpFunksion Eko

Dehidratimi

Pjekje e ngadaltë

Yogurt

Programe automatike

Menteshë GentleClose

Multiflow 360°

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

2 tava pjekje të cekta të emaluara

Tavë xhami për pjekje

Ndarje teli

Sondë për temperaturën e mishit

1 zgarë teli me udhëzues

Udhëzues për tërheqje të plotë teleskopike në tre nivele

Siguresë termoelektrike

Siguresë mekanike për derën

Piroliza

SilverMatte

Inoks kundër shenjave të gishtave

Konsumi i energjisë: 0.69 KWh (Me ventilim), 1 KWh (Tradicionale)

Fuqia e grillës: 2,700 W

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Përmasat për montim: 56.4 × 59 × 55 cm

Pesha neto: 44.6 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 48.9 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 3,400 W

Kodi i artikullit: 472942

Kodi EAN: 3838942012228

Categories: ,