Gorenje Grila dhe thekse KR1800SDP


L8541

Pjate te mbeshtjellura me teflon

Karkasa: Llamarinë e lyer

Gjersia e pllakes per pjekje: 34 cm

Thellesia e pllakes per pjekje: 23 cm

Gjatesia e kabllit: 0.9 m

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 37.5 × 13.5 × 31.5 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 44.5 × 14.5 × 38.5 cm

Pesha neto: 4 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 4.5 Kg

Fuqia: 1,800 W

Kodi i artikullit: 673874

Kodi EAN: 3838782070037

Category: