Gorenje Grila dhe thekse T1000E


L6741

Tregues blu i operimit

Vend për bobinën për kursim hapësire

Këmbëza të gomuara

Karkasa: Plastik e metalik

Ngjyra: Metal

Gjatesia e kabllit: 0.8 m

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 27.1 × 18.4 × 19.7 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 30.2 × 21.1 × 24.8 cm

Pesha neto: 1.6 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 2.5 Kg

Fuqia: 1,000 W

Kodi i artikullit: 565728

Kodi EAN: 3838942136108

Category: