,

Gorenje Larëse enësh inkaso GV64161


L58491

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A+++

Max i temperaturës së ujit në hyrje:70 °C

Motor: Motor josinkronik me një fazë

Treguesi i programit të zgjedhur

Kontrolli: Buton

Temperatura(t) e larjes: 70, 65, 55, 45, 35 °C

5 programe: Program automatik; Larje intensive; Programi ekonomik ECO; Shplarje; Program i shpejtë 20 min

Programi referent: 3

16 vende

Program memorizues

Program i shpejtë dhe intensiv QuickIntensive

Program automatik

Funksioni i larjes së shpejtë SpeedWash

Ngarkesë 1/2

Hapja e derës mbas tharjes totale

Treguesi i programit të zgjedhur

Tregues vizual për perfundimin e larjes

START i shtyrë deri në 24h

Numri i koshave: 3

Kosh në pjesën e sipërme:MultiClack

Mbajtësit e përthyeshëm të pjatave në koshin e poshtëm

Numri i niveleve të spërkatjes me ujë: 5

Numri i krahëve spërkatës: 3

Filtër vetpastrues

Koshi i sipërm: Bazë e gjerë me rrjetë; Dorezë me logo plastike; Vendi i përthyeshëm i majtë për verën; Vendi i djathtë i përthyeshëm për verën; Stendë e gjerë për thikat; Një suport i përthyeshëm për gotat

Koshi i poshtëm: Bazë me rrjetë të gjerë; Dorezë me logo plastike; Pjesa e përparme e përthyeshme / e ndashme

Vendi i sipërm: Me ndarje teleskopike; Dorezë plastike

Shërbim diagnostikimi

Veshja e brendëshme me inoks

Konsumi i ujit: 9.5 L

Konsumi i energjisë – programi normal: 0.86 KWh

Kosum i përllogaritur vjetor i ujit:2,660 L

Niveli i zhurmave (max.): 47 dB(A)re 1 pW

Regullimi i lartësisë: 70 mm

Volt (V): 220-240 V

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):59.6 × 81.7 × 55.6 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 64 × 89 × 66.5 cm

Përmasat për montim: 60 × 82 × 57 cm

Pesha neto: 35 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 37.6 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 0.49 W

Fuqia: 1,900 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 568241

Kodi EAN: 3838782002175