,

Gorenje Lavatriçe WT61082


L49041

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A⁺

Ngjyra: E bardhe

Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës (rpm): 800 rrotullime për minutë RPM

Ngarkesa e larjes: 6 Kg

Volumi i tamburit (kazanit): 42 L

Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës: Fikse

18 Programe

Programet bazë: Të pambukta, Sintetike, Delikatet dhe të mëndafshtat, Te leshta, QuickWash – Larje e shpejte, Larje me dore

Përzgjedhja e temperaturës

Funksion diagnoze

Stability Control(SCS)

Konsumi vjetor i ujit: 8,926 L

Konsumi vjetor i energjise: 192 KWh

Niveli i zhurmave gjatë larjes: 59 dB(A)re 1 pW

Niveli i zhurmave gjatë shtrydhjes:72 dB(A)re 1 pW

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):40 × 90 × 60 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 45 × 94 × 70 cm

Pesha neto: 58 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 60 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 0.11 W

Fuqia: 2,100 W

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 465491

Kodi EAN: 3838942701771