Gorenje Shtrydhese Frutash dhe Perimesh JC4800VWY


L16191

Rrotullim nga të dy kahët

Karkasa: Plastik e metalik

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1.0 m

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 15 × 45.5 × 18 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 20.7 × 44 × 35.6 cm

Pesha neto: 4.2 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 5.6 Kg

Fuqia: 200 W

Kodi i artikullit: 513145

Kodi EAN: 3838942067648

Category: