Gorenje Shtrydhese Frutash dhe Perimesh JC8030O


L10791

Shpejtësi e ndryshueshme

Nivele shpejtësie: 3

Karkasa: Plastik e metalik

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1.2 m

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 33 × 36.5 × 22 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 36 × 40 × 23.5 cm

Pesha neto: 3.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 4.7 Kg

Fuqia: 800 W

Kodi i artikullit: 561467

Kodi EAN: 3838942127373

Category: