Gorenje Shtrydhese Frutash dhe Perimesh JC8050EII


L13941

Shpejtësi e ndryshueshme

Nivele shpejtësie: 2

Kapak

Karkasa: Plastik e metalik

Ngjyra: Inox

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 29 × 39.8 × 21 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 31 × 41 × 22.5 cm

Pesha neto: 3.7 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 4.5 Kg

Fuqia: 800 W

Kodi i artikullit: 730000

Kodi EAN: 3838942074820

Category: