,

Gorenje Sobë elektrike EC6351XC


L50931

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit:Çelik inox

Ngjyra: Ngjyra e çelikut

Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut

Materiali i derës: Derë xhami

Menteshë GentleClose

Volumi i furrës: 71 L

SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

Forma e butonave: Butona ergonomikë

IconLED

Pianurë xham qeramikë

4 zona HiLight gatimi
Majtas përpara: Ø 21/12 cm, 2.2 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathtas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
d8ba4f4659884bc341cfafcf0a6b9e80 97035 2Shkrirja
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
ebeecbbfe64ae57338e4190d9a262354 96400 2Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
b4252d97326e0518c8892647bbc3733e 96408 2Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
ada072dae5f9f3ea3c0c56d052334049 96388 2Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
be6fc9ff9453271a971930687db582e4 96407 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)

Ndiçim i brendshëm

Pjekje në disa nivele njëkohësisht

1 tavë pjekje e cekët e emaluar

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

Ndarje teli

1 zgarë teli me udhëzues

Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)

SilverMatte

Inoks kundër shenjave të gishtave

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Siguresë termoelektrike

Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë

Konsumi i energjisë: 0.81 KWh (Me ventilim), 0.94 KWh (Tradicionale)

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 85 × 60 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 67.6 × 96 × 71.9 cm

Pesha neto: 46.5 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 51.5 Kg

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W

Fuqia: 9,700 W

Kodi i artikullit: 595183

Kodi EAN: 3838782023798

Categories: ,