,

Gorenje Sobë me korent E6141WB


L44991

Detajet teknike

Klasi i energjisë: A

Materiali i panelit të kontrollit:Metai i llakuar

Ngjyra: E bardhe

Ngjyra e dorezës: E bardhë

Materiali i derës: Derë xhami

Materiali mbrojtës: E llakuar

Menteshë klasike e derës

Volumi i furrës: 71 L

SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje

Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm²

Forma e butonave: Butona ergonomikë

Pianurë me korrent për gatim

1 pllakë ekspres me korrent + 2 pllaka standarde me korrent + 1 pllakë standarde me kufizim temperature
Majtas përpara: Ø 22 cm, 2 kW,
Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1 kW,
Djathtas mbrapa: Ø 18 cm, 2 kW

Furrë me shumë funksione BigSpace – 71 L

Tipi i nxehjes:
6ea8b3ff90495b38fd570a63e87fd3cc 96386 2Nxehje lart e poshtë
2f0b37d6c18816ce80c0399227310e93 96389 2Konvencionale me ventilator
6f38d8e1af69a49416e506482baf8329 96397 2Rerzistencë infra
0b385621363a2bd692dfa95a2f38bf37 96399 fprezistencë infra dhe ventilator
fd4b24aa7cb548d8d71befa007dd4ef7 96401 2Rezistencë poshtë dhe ventilator
32b3fea228abc9407636a72679e7f0d1 96410 2Rezistencë e vogël infra
103136711f5d8c43b4fc70b962b7e3ea 96392 2Shkrirje (Defrost)
ada072dae5f9f3ea3c0c56d052334049 96388 2Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
be6fc9ff9453271a971930687db582e4 96407 2Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)

Ndiçim i brendshëm

1 tavë pjekje e cekët e emaluar

1 tavë pjekje e thellë e emaluar

Ndarje teli

1 zgarë teli me udhëzues

Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)

SilverMatte

Siguresë termoelektrike

Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë

Konsumi i energjisë: 0.81 KWh (Me ventilim), 0.94 KWh (Tradicionale)

Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 85 × 60 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 67.6 × 96 × 71.9 cm

Pesha neto: 47.8 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 52.8 Kg

Fuqia: 8,700 W

Kodi i artikullit: 594003

Kodi EAN: 3838782023880

Categories: ,