Gorenje Xhezve per kafe turke TCM330B


L2691

Sasia e volumi të uji: 0.33 L

Bazamenti i vendosjes dhe 360˚ kontakt me rrymën elektrike

Këmbëza të gomuara

Baza

Mbrojtje ndaj mbinxehjes

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 0.8 m

Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 26 × 19 × 14.5 cm

Përmasat e paketimit të produktit (Gjerësi x Lartësi x Thellësi): 28.5 × 18.2 × 14 cm

Pesha neto: 0.7 Kg

Pesha bruto e pajisjes: 1 Kg

Fuqia: 550 W

Kodi i artikullit: 734952

Kodi EAN: 3838782346712

Category: