,

Hikoki Gure fleksibel me bateri 18V G18DBBVL-WS


L59900

Gurë fleksibël me bateri 18 V
Me frenë sigurie / 125 mm (vetem trup)                                             Kompakt dhe i lehtë, me frenë elektronike
Ndezje e butë dhe mbrojtje nga mbingarkesa
Dorezë kundër vibrimit dhe kontroll shpejtësie
Nr i rrotullimeve: 4,700 – 9,000 / min
Pesha: 2,7 kg

 

• Prerja e thellësisë së betonit: 30 mm
(pllakë Ø125 mm)
• Vendosja e shpejtësisë për aplikacione të
  ndryshme (G18DBVL)
• Modaliteti AUTO zvogëlon zhurmën dhe
  dridhjet në ngarkesa të ulëta
• Mbrojtja nga pluhuri dhe uji, e cila rrit
  ndjeshëm qëndrueshmërinë e makinës
• Fillim i butë, mbrojtje kundër nxehjes dhe
  mbingarkesës
• Buton anesor rreshqites: G18DBVL, G14DBL,
  G18DBL
• Buton fikes i pasem: G18DBAL
• 2 bateri dhe karikues