,

Hikoki Gure fleksibel me bateri 36V G3613DA-W2


E kombinuar me performancen e larte te baterise MULTIVOLT, performanca e larte e motorrit pa karbonçina ofron performance me te mire prerje.

L61200

Gurë fleksibël me bateri 36 V
125 mm motor pa karbonçina (vetem trup)                                         Kompakt dhe i lehtë, me frenë elektronike
Ndezje e butë dhe mbrojtje nga mbingarkesa
Dorezë kundër vibrimit dhe kontroll shpejtësie
Nr i rrotullimeve: 3,000 – 9,500 / min
Pesha: 2,8 kg

 

 

• Kase kompakte me doreze te holle dhe
  koke te vogel, rreth 190 mm rreth motorit
  dhe 146 mm ne doreze
• Shpejtesi e ndryshueshme: lejon per-
doruesit te ndryshojne shpejtesine ne
perputhje me aplikimin ndermjet 3.000 dhe
9.500 rpm.
• Modaliteti automatik:
• Ne varesi te ngarkeses, shpejtesia ndry-
  shon automatikisht ne mes te marsheve
  te 2 (9,500 / min) dhe shpejtesise se pare
  (5,500 / min), gje qe rezulton ne nje pune
  me efikase.
• Frena elektronike: ndalon rrotullimin brenda
  me pak se 2 sekonda nga fikja e vegles.
  Per perdoruesit kjo do te jape me shume
  siguri te punes dhe me shume kohe per te
  bere punen.
• Mbrojtja nga goditja
• Mbrojtja nga mbingarkesa
• Fillim i bute
• Mbrojtja nga pluhuri dhe uji
• 2 bateri dhe karikues MULTI VOLT