,

Ivars kapele minatori e bardhe /e kuqe


L450

IVKMB/IVKMK

Helmete sigurie ABS,ofron siguri maksimale dhe rehati gjate gjithe kohes se punes .Materiali plastik ABS absorbon goditjet duke ofruar mbrojtje te plote .Rekomandohet te vendoset nga puntoret ne kantieret e ndertimit ,ne vende qe punohet ne lartesi etj.Pershtaten mire me cdo aksesore qe kerkohet te vendoset ne varesi te punes.Helmetat jane gjashte ngjyra te ndryshme kuqe,verdhe,bardhe,jeshile,vishnje,blu.